PRE ORDER | -50%

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση

Corporate Human Factors

Days
Hours
Minutes
Seconds

Καλλιέργεια Γνώσης

Μαθησιακές Δεξιότητες

Ανάληψη δράσης

Διαδικτυακό μάθημα για ιδοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ελεύθερους επαγγελματίες, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στο management, τη διοίκηση επιχειρήσεων, τη ναυτιλία, τις κοινωνικές, πολιτικές και στρατιωτικές επιστήμες.

Βάζει τα θεμέλια για την κατανόηση του αντικτύπου των Human Factors στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. Θα μάθετε πώς να διασφαλίσετε ότι οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας είναι ασφαλείς και απαλλαγμένες από το ανθρώπινο λάθος. 

Θέλεις να βεβαιωθείς αν είναι κατάλληλο για εσένα;

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση στα Corporate Human Factors

Η εκπαίδευση αυτή παρέχει πρακτικές συμβουλές και γνώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε στην εργασία ή/και στις σπουδές σας.

Επικεντρώνεται στο ΠΩΣ έχει νόημα να κάνουμε αυτό που κάνουμε και ΤΙ μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε την πιθανότητα ανεπιθύμητων συμβάντων, ακόμα και ατυχημάτων.

Δεν εστιάζει σε τεχνικές πτυχές. Επικεντρώνεται στη λήψη αποφάσεων, την επίγνωση της κατάστασης, στις δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας και, κυρίως, στην αλληλοεξάρτησή τους. 

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και των περιπτωσιολογικών μελετών που περιλαμβάνονται σε αυτή, θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι και με μεγαλύτερη κατανόηση του πόσο σημαντικά είναι τα Human Factors και πώς να αποφεύγετε λάθη!

Αυτό το σύντομο πρωτοποριακό πρόγραμμα είναι ένα MUST HAVE στο ταξίδι της εκπαίδευσης και της γνώσης. Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τα Human Factors και να κυριαρχείτε στους τομείς που έχουν σημασία για εσάς.

Αυτή είναι η πραγματικότητα..

Όλοι μας κάνουμε λάθη καθημερινά.
Ακόμα και οι ειδικοί.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, τομείς όπως της αεροπορίας, της πυρηνικής ενέργειας και της ιατρικής, επενδύουν τεράστιους πόρους για να βοηθήσουν το προσωπικό τους να βελτιωθεί στο να μην κάνει αυτά τα λάθη. Αλλά ακόμα και αν τα κάνει, πώς να τα προλάβει προτού γίνουν κρίσιμα. Η ομάδα της Bailout Human Synthesis αξιοποίησε αυτές τις έρευνες και δημιούργησε ένα πρόγραμμα για όσους θέλουν να παίρνουν λειτουργικότερες και αποτελεσματικότερες αποφάσεις κάτω από συνθήκες πίεσης και στρες σε έναν κόσμο VUCA

Βελτίωση της ψυχολογικής ασφάλειας. Αύξηση της λειτουργικότητας. Δημιουργία αποτελεσματικότερων ηγετών.

Τι θα Πάρετε από Αυτή την Εκπαίδευση...

corporate-human-factors-vuca-lean-six-sigma-devops-private-insurance-senior-executives-managers-bailout-human-synthesis-spyros-kollas-lifetime-access-I

Διαδικτυακή Πρόσβαση

Τρεις περίπου ώρες εκπαίδευσης σε videos διάρκειας 5 έως 10 λεπτών, που ενισχύουν γνώσεις και εργαλεία που έχετε ήδη. Μόνιμη πρόσβαση από Η/Υ, κινητό ή τάμπλετ. Και τα 7 κεφάλαια έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο της εργασίας ή/και των σπουδών σας. Με την αγορά, εξασφαλίζετε πρόσβαση σε όλες τις αναβαθμίσεις του περιεχομένου της εκπαίδευσης, χωρίς επιπλέον χρέωση.

corporate-human-factors-vuca-lean-six-sigma-devops-private-insurance-senior-executives-managers-bailout-human-synthesis-spyros-kollas-additional-reading

Πρόσθετο Περιεχόμενο

Από προηγούμενη εμπειρία γνωρίζουμε ότι μόλις ξεκινήσετε, θα θελήσετε να εμβαθύνετε στο θέμα των Human Factors. Για το λόγο αυτό έχουμε συμπεριλάβει πρόσθετο υλικό σε διάφορες μορφές όπως, whitepapers, άρθρα, videos κλπ. Υπολογίζουμε ότι είναι πένετε (5) επιπλέον ώρες μάθησης, εάν αποφασίσετε να εμβαθύνετε.

corporate-human-factors-vuca-lean-six-sigma-devops-private-insurance-senior-executives-managers-bailout-human-synthesis-spyros-kollas-one-to-one-coaching-mentoring

Mentoring

Αυτό που πραγματικά θέλουμε όλοι να καταφέρουμε, είναι να «κάνουμε» κάτι. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το πλαίσιο που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε μέσω της Γνώσης, της Κατανόησης, της Εφαρμογής, της Ανάλυσης, της Σύνθεσης και της Αξιολόγησης καθώς αυξάνεται η κατανόηση του θέματος και η δυσκολία παράδοσης – εκμάθησης. Για το λόγο αυτό, με την αγορά και την ολοκλήρωση αυτής της εκπαίδευσης, σας παρέχουμε προαιρετικά, τέσσερεις one2one συνεδρίες mentoring, διάρκειας 60′

Παρέχεται Πιστοποιητικό
Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα λάβετε την πιστοποίησή σας. Μπορείτε να την χρησιμοποιείστε για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn.

Αυτή η εκπαίδευση και το πιστοποιητικό είναι προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση οποιασδήποτε άλλης εκπαίδευσης ή σεμιναρίου της Bailout Human Synthesis.

Certificate-of-attendance-for-Essentials-to-Corporate-Human-Factors-online-training-Bailout-Human-Synthesis-Spyros-Kollas

BONUSES

Προ-αγοράστε την εκπαίδευση με -50%. Ισχύει για περισοριμένο χρονικό διάστημα
Με την προ-αγορά αυτού του διαδικτυακού προγράμματος εκπαίδευσης εισαγωγής στα Corporate Human Factors, εξασφαλίζετε τα πρόσθετα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που περιγράφονται παρακάτω. Τα bonuses αυτά ισχύουν μέχρι τη δημοσίευση της εκπαίδευσης η οποία έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 (θα ειδοποιηθείτε μέσων email, αλλά και τηλεφωνικά) ή μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των εγγραφών που έχει προβλεφθεί. Δείτε από κάτω αυτά που θα κερδίσετε με την προ-αγορά της εκπαίδευσης.

Ο Εισηγητής

Σπύρος Κόλλας

Ο Σπύρος δημιούργησε την Bailout Human Synthesis τον Οκτώβριο του 2020, όταν έγιναν ακόμα πιο ξεκάθαρες οι σοβαρές επιπτώσεις των κενών ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη, με την έναρξη αλλά και τη διατήρηση της πανδημίας του COVID-19. Αναγνώρισε το κενό στις γνώσεις που αφορούν στα Human Factors, τις αλληλοεξαρτώμενες Μη Τεχνικές Δεξιότητες και τη νοοτροπία του Just Culture σε εταιρικά – επιχειρηματικά – επιχειρησιακά περιβάλλοντα.

Πριν από αυτό πέρασε 13 χρόνια στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ως στέλεχος Ειδικών Επιχειρήσεων Διάσωσης. Παράλληλα ήταν εκπαιδευτής ειδικών μορφών αυτόνομης κατάδυσης, όπως η σπηλαοκατάδυση και τα κλειστά κυκλώματα. Από την HAF έφυγε το 2013 αξιοποιώντας τις σπουδές του στο Marketing & Communication Management για την ίδρυση του Business Agency Viral Growth EU που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 500 ανθρώπους στην αυτόνομη κατάδυση, περισσότερους από 350 σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων και αρκετούς ακόμα στα Human Factors, τόσο κατά την καταδυτική, όσο την στρατιωτική αλλά και την επιχειρηματική του σταδιοδρομία.

Ήταν μέντορας στην διοργάνωση EU VERSUS VIRUS Hackathon το 2020 και συνεχίζει να υποστηρίζει ανθρώπους και ομάδες ως μέντορας σε αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς καινοτομίας, ψηφιακού μετασχηματισμού και επιχειρηματικότητας.