Human-Factors-Non-Technical-Skills-training-Level-II

Human Factors Non Technical Skills – Level 2

human-factors-non-technical-skills-simulation-training-bailout-human-synthesis-spyros-kollas-I

Human Factors Non Technical Skills

Διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο συνδυάζει ένα μείγμα θεωρίας από την αιχμή της επιστημονικής έρευνας, απλές πρακτικές ασκήσεις και την εργασία σε εικονικό περιβάλλον για:

– Executives
– Managers
– Project teams
– Προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στο management, τη διοίκηση επιχειρήσεων, τη ναυτιλία, τις κοινωνικές, πολιτικές και στρατιωτικές επιστήμες.

 

Το GemaSim είναι ένας προσομοιωτής προσαρμοσμένος για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Είναι σχεδιασμένος από ψυχολόγους, με σκοπό την ενίσχυση της ομαδικής (συν)εργασίας και της ουσιαστικής απόδοσης.

Η εκπαίδευση γίνεται δημιουργώντας ένα “αγχωτικό”, χρονικά δεσμευτικό και απαιτητικό περιβάλλον στο οποίο ο μόνος τρόπος για να ολοκληρώσετε τις αποστολές έγκαιρα, είναι να λειτουργείτε συνεκτικά ως ομάδα, με σαφείς ρόλους, ξεκάθαρη επικοινωνία , αποτελεσματική ηγεσία και ισχυρή λήψη αποφάσεων.

Μάθε περισσότερα για την εκπαίδευση εδώ

 

  

Τι θα μάθεις:
Σε αυτή την εκπαίδευση θα βυθιστούμε βαθύτερα στις αλληλοεξαρτώμενες Μη Τεχνικές Δεξιότητες: Ομαδικότητα, Ηγεσία, Επικοινωίες, Επίγνωση της κατάστασης, Λήψη αποφάσεων, καθώς και τον τρόπο που επηρεάζονται από την κούραση και στο άγχος/στρες μέσα από τα concepts των Psychological Safety & Just Culture.

Θα μάθεις τις φυσιολογικές, ψυχολογικές, συμπεριφορικές και κοινωνικές επιπτώσεις που περιορίζουν και αποσπούν την προσοχή των ανθρώπων από την κύρια εργασία, είναι ο λόγος της μετάπτωσής τους από καθιερωμένους κανόνες και βέλτιστες πρακτικές σε συμπεριφορές που μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγηθούν.

Αυτό έχει μελετηθεί εκτενώς σε βιομηχανίες με υψηλό άγχος και στρες όπως η Αεροπορία, ο Στρατός, η Αυτόνομη κατάδυση, η Ναυτιλία, η Υγειονομική περίθαλψη, η Νομική, καθώς επίσης και μεταξύ των στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και των οργανισμών.

 

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6 άτομα
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα

 

Απαιτήσεις
Για την εκτέλεση μιας τέτοιας επιχείρησης ο σταθμός εργασίας χρειάζεται δύο μέλη ως πλήρωμα, τα οποία πρέπει να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Αλλά δεν είναι μόνο τα δύο μέλη του πληρώματος που πρέπει να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν. Είναι επίσης και οι δύο άλλες ομάδες του πληρώματος που πρέπει να κάνουν διαχείριση του

– φόρτου εργασίας
– συντονισμού
– άγχους
– των επικοινωνίών
– καθηκόντων
– πειραμάτων κ.λπ.

Κάθε τετραμελές πλήρωμα έχει μια βασική πρόκληση να αντιμετωπίσει, ταυτόχρονα με άλλες αρμοδιότητες και καθήκοντα.

Νικητής είναι το πλήρωμα που θα ολοκληρώσει γρηγορότερα, από άποψη χρόνου, κερδίζοντας πόντους πάνω στα θέματα που καλείται να διαχειριστεί, με έναν τρόπο θα θυμάστε για πάντα!

 

Κατηγορίες Αποστολών
Μόλις τα πληρώματα επιλέξουν την αποστολή που επιθυμούν, θα εκτοξευτούν ξεκινώντας την πτήση για την περάτωση των αποστολών.

Κάποιοι θα διαλέξουν μια αποστολή που θα ψάχνουν για επαφές με εξωγήινους. Άλλο πλήρωμα μπορεί να θέλει μία αποστολή επιστημονικής έρευνας. Άλλο να ψάχνει για περιπέτεια και αγωνία, ενώ ένα άλλο πλήρωμα θα μπορούσε να επιλέξει την εξερεύνηση ασφαλών διαδρομών και γραμμών ανεφοδιασμού.

Ανεξάρτητα από την αποστολή που θα επιλέξει κάθε πλήρωμα, με το που ξεκινησει η αποστολή θα πρέπει όλοι να ασχοληθούν με

διαφορετικά αντικείμενα εργασίας
– πειράματα
– προσγειώσεις σε πλανήτες
– διαχείριση ισχύος ή
– επιλογή διαδρομής.

Όλοι θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε ένα κλιμακούμενα αυξανόμενο όγκο επικοινωνιακών απαιτήσεων με
– λήψη αποφάσεων
– διαχείριση χρόνου και
– την ολοκλήρωση της αποστολής εντός συγκεκρμένου χρόνου.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι ομάδες που διαχειρίζονται αυτές τις προκλήσεις αναπτύσσουν αυθεντικά πρότυπα συμπεριφοράς, όπως ακριβώς στην πραγματική ζωή της απόδοσης της εκάστοτε ομάδας σε στρεσογόνες καταστάσεις.

Με εξαίρεση την περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, τα άτομα «παίζουν» το δικό τους ρόλο, εκδηλώνοντας αυθεντικές συμπεριφορές. Κάτι που είναι ιδιαίτερα αληθινό όταν πρόκειται για αγχωτικές καταστάσεις. 

Περιλαμβάνονται
 – Θεωρητική εκπαίδευση
– Εκπαιδευτικά βοηθήματα
– Simulator fees
– Regenerating Seas and Soil World Caffe (Νέα επιχειρηματικά μοντέλα με ανανεώσιμες πρώτες ύλες και επιταχυντής ESG για το Net Zero bio επιχειρήσεις)
– 2 μήνες mentoring/coaching

 

 

 

Date

Ιούν 09 - 10 2022
Expired!

Time

10:00 am - 6:00 pm

Cost

€600.00

More Info

Read More
Kandia's Castle Resort - Nafplio

Location

Kandia's Castle Resort - Nafplio

Organizer

Bailout Human Synthesis
Phone
+302102162229
Email
spyros@spyroskollas.com
Read More