Στρατός &
Σώματα Ασφαλείας

Sergeants, Staff Sergeants, Senior Non-Commissioned Officers, Sergeants First Class, Master Sergeants, The First Sergeants, Sergeant Majors, Command Sergeant Majors, Battalion commanders, Brigade commanders, Corps commanders, Flight chiefs, Squadron commanders, Division leading chief petty officers, Division officers, Military training assistants, Military training officer, Commanding officers, Chiefs of Naval operations, Marine Corps, special forces, army, airforce & navy personnel

Military Human Factors

Οι ανθρώπινοι παράγοντες είναι το κλειδί για να μπορέσουν οι σημερινές ένοπλες δυνάμεις να εφαρμόσουν το όραμά τους «να παράγουν ανθρώπους και εξοπλισμό που κερδίζουν τις μάχες που είναι κατάλληλοι για την πρόκληση του σήμερα, έτοιμοι για τα καθήκοντα του αύριο και ικανοί να οικοδομήσουν για το μέλλον» (πηγή: UK MoD ). Οι σύγχρονες ένοπλες δυνάμεις εκπληρώνουν μια ευρύτερη ποικιλία ρόλων από ποτέ. Εκτός από την υπεράσπιση κυρίαρχου εδάφους και τη δίωξη ένοπλων συγκρούσεων, το στρατιωτικό προσωπικό ασχολείται με την άμυνα της πατρίδας και την ανάληψη ειρηνευτικών επιχειρήσεων και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας απευθείας σε όλο τον κόσμο. Αυτό απαιτεί κορυφαίο προσωπικό, εκπαιδευμένο με τα υψηλότερα πρότυπα στη χρήση εξοπλισμού. Τα Human Factors είναι απαραίτητα για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Military Human Factors Training

Υπό πίεση οι άνθρωποι έχουν την τάση να αλλάζουν από καθιερωμένους κανόνες και βέλτιστες πρακτικές σε συμπεριφορές που μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγηθούν.

Αυτό έχει παρατηρηθεί σε βιομηχανίες με υψηλό άγχος και στρες όπως των ενόπλων δυνάμεων, της Ναυτιλίας, της Νομικής, καθώς και μεταξύ των στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Αυτός είναι και ο λόγος που η αποτελεσματική “προπόνηση” συστήνεται να γίνεται, τουλάχιστον εν μέρει, όταν οι άνθρωποι και οι ομάδες βρίσκονται υπό πίεση.

Military Human Factors Free Webinar

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατού, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού, καθώς και στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, λιμενικό, πυροσβεστική και αστυνομία. 

Είναι δωρεάν και με την εγγραφή σας θα αποκτήσετε: Δύο videos, την διδακτέα ύλη της εκπαίδευσης και πρόσθετο επιμορφωτικό περιεχόμενο για τα αλληλοεξαρτώμενα Soft & Critical decision making skills: Teamwork, Leadership & Followership, Communications, Situational awareness, Decision making, Stress & Fatigue..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το webinar απευθύνεται επίσης σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τομείς όπως το μάνατζμεντ, η διοίκηση επιχειρήσεων, οι κοινωνικές, πολιτικές και στρατιωτικές επιστήμες.  

Μάθετε περισσότερα στην ψηφιακή παρουσίαση

Ταυτόχρονα αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετο, συναφές, επιμορφωτικό περιεχόμενο & δωρεάν εργαλεία

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Συμβουλευτική & Εκπαίδευση

Ψηφιακός μετασχηματισμός, Τεχνητή νοημοσύνη, Gamification, αυτοματισμοί μάρκετινγκ & πωλήσεων, διαπραγματεύσεις πωλήσεων.

Διερευνήσεις

BHS μοντέλο διερεύνησης ατυχημάτων και συμβάντων. Προσδιορίστε τα μέτρα των αλλαγών που χρειάζονται και αποτρέψετε την επανάληψη των συμβάντων. 

Διαπραγματεύσεις

Συμβουλευτική και υπηρεσίες διαπραγμάτευσης συμβολαίων, πωλήσεων και προχωρημένων διαπραγματεύσεων.

Ομιλίες

Keynote ομιλίες για Top management, Midle management, Supervisors, Team leadrs επιχειρήσεων και οργανισμών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. 

e-Learning

Όλες οι εκπαιδεύσεις διαθέσιμες online κατόπιν συνεννόησης. Σεμινάρια, Webinars, Open talks, Συνεντεύξεις, Αναλύσεις case studies και διαδικτυακά events.

HITL Simulation Retreats

Έυχάριστα αλλά και άκρως δυναμικά και αποτελεσματικά εκπαιδευτικά retreats αναβάθμισης Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων.