ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Εκπαίδευση ανάπτυξης Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων

Το έγγυρο διανοητικό μοντέλο που εφαρμόζουν άτομα και ομάδες Υψηλής Απόδοσης

Σκοπός - Στόχοι

Η εκπαίδευση εστιάζει στο ΠΩΣ έχει νόημα να κάνουμε αυτά που κάνουμε και ΤΙ μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίρνουμε αποφάσεις κάτω από συνθήκες πίεσης και άγχους.

Δεν εστιάζει στις τεχνικές πτυχές του επαγγέλματος.

Έμφαση δίνεται στη λήψη αποφάσεων, στην επίγνωση της κατάστασης, στις δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας και κυρίως στην αλληλεξάρτησή τους, εξετάζοντας τον τρόπο που επηρεάζουν η μία την άλλη, κάτω από διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις.

Αυτή η σύντομη και πρωτοποριακή εκπαίδευση είναι απαραίτητη στο ταξίδι εκπαίδευσης και επιμόρφωσης επαγγελματιών της ναυτιλίας, της υγείας, της νομικής, του  στρατού, της ιδιωτικής ασφάλισης, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Μάθετε πώς να εφαρμόζετε αυτές τις δεξιότητες και να κυριαρχείτε στο πεδίο της “μάχης” σας.

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα μπορεί να διεξαχθεί, είτε δια ζώσης στον χώρο σας, είτε διαδικτυακά.

Χρησιμοποιείται μια σειρά τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων περιπτωσιολογικών μελετών που καταδεικνύουν τους παράγοντες που συμβάλλουν σε περιστατικά και καταστάσεις, που δεν σχετίζονται με τις τεχνικής φύσης δεξιότητες – ικανότητες. Η μία από αυτές τις περιπτωσιολογικές μελέτες (του κλάδου σας) εξετάζεται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και με επεξηγήσεις.

Στις δια ζώσης εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της προχωρημένης εκπαίδευσης επιπέδου 1.

Αυτό που θα καταφέρετε στο τέλος είναι να είστε καλύτερα εξοπλισμένοι, με μεγαλύτερη κατανόηση της σημαντικότητας αυτών των δεξιοτήτων για τη μείωση του ανθρώπινου λάθους και την λήψη ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων αποφάσεων!

Διάρκεια

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε 4 ώρες.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας παρέχονται μια σειρά από πρόσθετες πηγές μελέτης, που υπολογίζονται σε 4 περίπου επιπλέον ώρες μάθησης και επιμόρφωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σας παρέχεται πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, ώστε να μπορείτε να αντρέξετε σε αυτήν, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.

BONUS

Ως μαθητής αυτής της τάξης, θα έχετε πρόσβαση σε πρόσθετο υλικό, όπως παρουσιάσεις και ενημερωτικές σημειώσεις, που είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους ολοκληρώνουν την εκπαίδευση επιπέδου 1. Στόχος είναι να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να έχετε υποστήριξη ώστε να βάλετε τη γνώση αυτή σε δράση. 

Εισηγητής

Ο Σπύρος Κόλλας είναι απόστρατος στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας, Εκπαιδευτής καταδύσεων με μικτά αέρια, σπηλαιοκαταδύσεων & Rebreathers και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων, με εμπειρία στη διαχείριση πόρων ομάδας και πληρώματος, στις μεθόδους και τις τεχνολογίες μάρκετινγκ και πωλήσεων, καθώς και σε μοντέλα, εργαλεία και προγράμματα επιχειρηματικής αριστείας.

Μέσω της Bailout Human Synthesis προσφέρει εκπαιδεύσεις, μονοήμερα ή πολυήμερα εργαστήρια, ομιλίες και προγράμματα κατάρτισης μέσω διαδικτύου.

spyros-kollas-I

Περισσότερες Εκπαιδεύσεις

Προχωρημένα προγραμματα εκπαιδευσησ

Course 2

Επίπεδο 1

Εκπαίδευση που εκτείνεται πέρα από τις θεμελιώδεις αρχές των Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων. Σε αυτή την εκπαίδευση εξετάζεται και αναλύεται σε βάθος το κάθε θέμα ξεχωριστά. Για την συμμετοχή σου, δεν απαιτείται να έχεις ολοκληρώσει το πρόγραμμα εισαγωγής.

Βαθια καταδυση στις Μη Τεχνικες Δεξιότητες

10 μαθήματα (1 ανά εβδομάδα) - 20 ώρες - διαδικτυακά
Δες την εκπαιδευση

Course 3

Επίπεδο 2

Σε αυτή την εκπαίδευση παίρνουμε όσα έμαθες στο πρόγραμμα εισαγωγής ή/και στο επίπεδο 1 και τα εφαρμόζουμε στην πράξη. Η εκπαίδευση διεξάγεται δια ζώσης με σύγχρονες και ευφάνταστες μεθόδους προσομοιώσεων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

2 ημέρες - 20 ώρες | 3 ημέρες - 23 ώρες | 5 ημέρες - 30 ώρες
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ