ΕΠΙΠΕΔΟ 2.1

healthy-place-to-work-greece-cyprus

Πρωτοπόροι στην Εργασιακή Υγεία και Ασφάλεια

Στο Healthy Place To Work σας βοηθάμε στην καλυτέρευση της οργανωτικής απόδοσης μέσω της βελτίωσης της σωματικής, ψυχικής, συναισθηματικής και κοινωνικής υγείας στο χώρο εργασίας, ώστε να ξεχωρίσετε ως μία Healthy Place to Work Εταιρεία.

Γιατί να πιστοποιηθείτε;

 • Ενίσχυση του εμπορικού σας σήματος.
 • Θετική επίδραση στα επίπεδα διατήρησης, αφοσίωσης και απόδοσης.
 • Δείξτε στο προσωπικό και στα ενδιαφερόμενα μέρη ότι ως οργανισμός, λαμβάνετε σοβαρά υπόψη την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων.
 • Το να είσαι ένας υγιής χώρος εργασίας δεν συμβαίνει κατά τύχη. Η αναγνώριση που παρέχεται από την πιστοποίηση, επιβραβεύει και γορτάζει τις προσπάθειες όλων για τη διατήρηση ενός υγιούς πολιτισμού.
 • Αναγνωριστείτε παγκοσμίως ως Healthy Place to Work®.   

Πιστοποίηση σε 4 Βήματα

 • Περιγράψτε στο Healthy Place to Work® τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή για την προώθηση μιας κουλτούρας υγείας, ευημερίας και ασφάλειας.
 • Έρευνα των εργαζομένων σας σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση της υγείας στον οργανισμό σας μέσω του διαγνωστικού Healthy Place to Work®.
 • Εξέταση και ανάλυση των αποτελεσμάτων, εντοπισμός των βασικών ζητημάτων προς βελτίωση και εφαρμογή του σχεδίου ανάπτυξης και μετασχηματισμού σε συνεργασία με τον Healthy Place to Work® σύμβουλό σας.
 • Εκπληρώστε τα κριτήρια και γιορτάστε με τους ανθρώπους σας.

Κριτήρια Πιστοποίησης

Για να πιστοποιηθείτε ως ένα Healthy Place to Work, πρέπει να πληροίτε τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Τουλάχιστον 50 υπαλλήλους.
 • Μια ολοκληρωμένη και πλήρη απογραφή όλων των εργαζομένων. 
 • Τουλάχιστον 70% μέσο όρο βαθμολογίας.
 • Ικανοποίηση των απαιτήσεων όσον αφορά τα ποσοστά απόκρισης, τήρηση διαστήματος εμπιστοσύνης και ένα όριο σφάλματος, το οποίο μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του οργανισμού σας.

Όταν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια, η πιστοποίηση ισχύει για 12 μήνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερικούς και εξωτερικούς επικοινωνιακούς σκοπούς.

Λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

Survey Diagnostic

Αξιολόγηση της αντίληψης των εργαζομένων σας για την ατομική τους υγεία και την κουλτούρα υγείας εντός του οργανισμού. Διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Περιέχει 66 βασικές δηλώσεις και είναι πολύ εύκολο και χρησιμοποιείται από το Healthy Place To Work® για την Πιστοποίηση.

Journey Support

Η εις βάθος αξιολόγηση και η ερμηνεία μετά την έρευνα, επιτρέπει να διερευνήσετε τους τομείς σε μεγαλύτερο βάθος και να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για την Υγιεινή Ανάπτυξη. Οι περισσότεροι οργανισμοί δεν έχουν Health Plan ή Health and Wellbeing Strategy, γεγονός που σας τοποθετεί αυτόματα σε μια ελίτ κατηγορία.

HPTW® Certification

Το Παγκόσμιο Πρότυπο για Υγιείς Χώρους Εργασίας. Η διαδικασία πιστοποίησης Healthy Place To Work® πραγματοποιείται από τη βαθιά τεχνογνωσία ακαδημαϊκών, επαγγελματιών και ηγετών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και της υγείας.

 

Speeches

Έχετε κάποια εκδήλωση ή συνέδριο; Χρειάζεστε εσείς και οι καλεσμένοι σας λίγη έμπνευση; Θέλετε να βοηθήσετε στην επανεστίαση της ομάδα σας; Αυτοί είναι μερικοί εξαιρετικοί λόγοι για τους οποίους μια ομιλία είναι μια καλή ιδέα. Εστιάζοντας στην υγεία των ανθρώπων σας, δείχνετε ότι είναι κορυφαία σας προτεραιότητα. Παρέχουμεε συναρπαστικές ομιλίες για θέματα που έχουν απήχηση σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δια ζώσης ή διαδικτυακά.

Workshops

Τα workshops μας παρέχουν ανεκτίμητα εργαλεία για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που δίνει προτεραιότητα στη συνολική ευημερία στο χώρο εργασίας. Μέσω διαδραστικών συνεδριών, ενισχύουμε τη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και κοινωνική υγεία, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και τη δέσμευση. Επενδύστε στα εργαστήριά μας για να δημιουργήσετε ομάδες με υψηλές επιδόσεις και να τοποθετήσετε τον οργανισμό σας ως ηγέτη στην ευημερία των εργαζομένων.

Team Building

Τα Team-Building events και retreats μας ενισχύουν την ομαδική εργασία και την ευημερία μέσω καινοτόμων δραστηριοτήτων, ενισχύοντας μια θετική κουλτούρα στο χώρο εργασίας. Αυτές οι προσαρμοσμένες εμπειρίες παρέχουν ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, επιτρέποντας στις ομάδες σας να επαναφορτιστούν και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς, για ένα υγιές μέρος για εργασία, που εμπνέει αριστεία και πληρότητα.