Εκπαίδευση ανάπτυξης
Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων Ομάδων Υψηλής Απόδοσης

Για Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προσωπικό ασφαλιστικών εταιρειών & Managers

Days
Hours
Minutes
Seconds

Σκοπός - Στόχοι

Σκοπός του προγράματος είναι η εκπαίδευση / επιμόρφωση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προσωπικού ασφαλιστικών εταιρειών και διευθυντών τμημάτων στις  αλληλοεξαρτώμενες Μη Τεχνικές Δεξιότητες που συνθέτουν το έγγυρο και δοκιμασμένο διανοητικό μοντέλο που εφαρμόζουν άτομα και Ομάδες Υψηλής Απόδοσης, ώστε να:

 • Αυξήσουν τον βαθμό συμμετοχής των μελών και της συνοχής της ομάδας
 • Επικοινωνούν αποτελεσματικά τις αξίες της ομάδας
 • (Συν)αποφασίζουν για το καταλληλότερο είδος της ηγεσίας που χρειάζεται να ασκείται
 • Βελτιστοποιήσουν την εσωτερική δομή της ομάδας (ρόλους),

αυξάνοντας την δυναμική και την αποτελεσματικότητα της ομάδας τους, μέσα από την αλληλεπίδρασή της με τα ευρύτερα σύνολα στα οποία ανήκει.

Στο τέλος αυτής της εκπαίδευσης θα μπορούν να εστιάζουν στο ΠΩΣ έχει νόημα να κάνουν αυτά που κάνουν και ΤΙ μπορούν να κάνουν για να βελτιώσουν τον τρόπο που παίρνουν αποφάσεις κάτω από συνθήκες πίεσης και άγχους.

Περιγραφή προγράμματος

Αυτή η εκπαίδευση αποτελεί ένα κρίσιμο και οικονομικά αποδοτικό πρώτο βήμα για τον προσδιορισμό μεθόδων αναγνώρισης, κατανόησης και διαχείρισης των ανθρώπινων επιδόσεων και συναφών οργανωτικών ζητημάτων για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και το προσωπικό ασφαλιστικών εταιρειών, συμπεριλαμαβνομένης της ηγεσίας. 

Η εκπαίδευση δεν εστιάζει στις τεχνικές πτυχές του επαγγέλματος.

Έμφαση δίνεται στη λήψη αποφάσεων, στην επίγνωση της κατάστασης, στις δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας και κυρίως στην αλληλεξάρτησή τους, εξετάζοντας τον τρόπο που επηρεάζουν η μία την άλλη, κάτω από διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις.

Χρησιμοποιείται μια σειρά τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων περιπτωσιολογικών μελετών που καταδεικνύουν τους παράγοντες που συμβάλλουν σε περιστατικά και καταστάσεις, που δεν σχετίζονται με τις τεχνικής φύσης δεξιότητες – ικανότητές σου. Η μία από αυτές τις περιπτωσιολογικές μελέτες εξετάζεται με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Αν είσαι ασφαλιστικός διαμεσολαβητής ή Manager και θέλεις να:

 • Είσαι καλύτερα εξοπλισμένος, με μεγαλύτερη κατανόηση της σημαντικότητας αυτών των δεξιοτήτων για τη μείωση του ανθρώπινου λάθους και την λήψη ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων αποφάσεων
 • Επικοινωνείς και να εκφράζεσαι με περισσότερη σαφήνεια
 • Διαχειρίζεσαι κρίσεις με πελάτες, συναδέλφους και προϊσταμένους
 • Συναισθάνεσαι τις ανάγκες των άλλων, να ακούς τις απόψεις και τα προβλήματά τους και να ανταποκρίνεσαι κατάλληλα. 
 • Συγκροτείς οργανωμένα και συστηματικά τις  δραστηριότητες σου για αποτελεσματική απόδοση.

ισχυροποιώντας ταυτόχρονα:

 • Ηθική και επαγγελματική συμπεριφορά
 • Διαπραγματευτική ικανότητα και
 • Στρατηγική σκέψη

αυτή η σύντομη και πρωτοποριακή εκπαίδευση είναι απαραίτητη στο ταξίδι εκπαίδευσης και επιμόρφωσής σου ως επαγγελματίας της ιδιωτικής ασφάλισης.

Πληροφορίες & Σημειώσεις

Πληροφορίες

Οφελούμενοι: Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, προσωπικό ασφαλιστικών εταιρειών και Managers

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6 (Ειδικές χρεώσεις για συμμετοχές ομάδων άνω των 12 ατόμων)

Διάρκεια: 1 ημέρες | 3 ώρες

Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά

Ημερομηνία διεξαγωγής: TBA

Ώρα διεξαγωγής: TBAΕκπτώσεις

Αρχικό κόστος: 100 ευρώ / άτομο

Κόστος για πραγματοποίηση αγοράς μέχρι την TBA: 70 ευρώ / άτομο

Κόστος για απόφοιτους, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στο management και την διοίκηση επιχειρήσεων για αγορές μέχρι TBA: 60 ευρώ / άτομοΣημειώσεις

Με την εγγραφή, παρέχεται μία σειρά από πρόσθετες πηγές μελέτης, που υπολογίζονται σε 4 περίπου επιπλέον ώρες μάθησης και επιμόρφωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης παρέχονται δύο δωρεάν one to one συνεδρίες mentoring.

Μάθε πώς να εφαρμόζεις αυτές τις δεξιότητες και να κυριαρχείς στο πεδίο της “μάχης” σου!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνετε πιστοποίηση εκπαίδευσης την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και το βιογραφικό σας.
Την πιστοποίση θα την λάβετε σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. 

Certificate-of-completion-to-Non-Technical-Skills-for-Private-Insurance-sector-Bailout-Human-Synthesis-Spyros-Kollas

BONUS

Ως μαθητής αυτής της τάξης, θα έχετε πρόσβαση σε πρόσθετο υλικό, όπως παρουσιάσεις και ενημερωτικές σημειώσεις, που είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους ολοκληρώνουν την εκπαίδευση επιπέδου 1. Στόχος είναι να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να έχετε υποστήριξη ώστε να βάλετε τη γνώση αυτή σε δράση. 

Εισηγητής

Ο Σπύρος Κόλλας είναι απόστρατος στρατιωτικός της Πολεμικής Αεροπορίας, Εκπαιδευτής καταδύσεων με μικτά αέρια, σπηλαιοκαταδύσεων & Rebreathers και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων, με εμπειρία στη διαχείριση πόρων ομάδας και πληρώματος, καθώς και σε μοντέλα, εργαλεία και προγράμματα επιχειρηματικής αριστείας.

Μέσω της Bailout Human Synthesis προσφέρει εκπαιδεύσεις, μονοήμερα ή πολυήμερα εργαστήρια, ομιλίες και προγράμματα κατάρτισης μέσω διαδικτύου.

spyros-kollas-I

Περισσότερες Εκπαιδεύσεις

Προχωρημένα προγραμματα εκπαιδευσησ

Course 2

Επίπεδο 1

Εκπαίδευση που εκτείνεται πέρα από τις θεμελιώδεις αρχές των Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων. Σε αυτή την εκπαίδευση εξετάζεται και αναλύεται σε βάθος το κάθε θέμα ξεχωριστά. Για την συμμετοχή σου, δεν απαιτείται να έχεις ολοκληρώσει το πρόγραμμα εισαγωγής.

Βαθια καταδυση στις Μη Τεχνικες Δεξιότητες

10 μαθήματα (1 ανά εβδομάδα) - 20 ώρες - διαδικτυακά
Δες την εκπαιδευση

Course 3

Επίπεδο 2

Σε αυτή την εκπαίδευση παίρνουμε όσα έμαθες στο πρόγραμμα εισαγωγής ή/και στο επίπεδο 1 και τα εφαρμόζουμε στην πράξη. Η εκπαίδευση διεξάγεται δια ζώσης με σύγχρονες και ευφάνταστες μεθόδους προσομοιώσεων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

2 ημέρες - 20 ώρες | 3 ημέρες - 23 ώρες | 5 ημέρες - 30 ώρες
ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ