Shipping - Maritime

shipping-cargo-ships-crew-resource-management-soft-skills-decision-making-spyros-kollas-greece-cyprus

Shipping – Maritime: Vessel Captains. Vessel Controllers. Vessel Engineers. Vessel Loaders. Vessel Managers, Vessel Masters, Vessel Operators, Chief Engineers, Chief Marine Engineers, Chief Mates, Chief Officers, Fleet Managers, Cr93 Managers.

Η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα. Το θαλάσσιο περιβάλλον και πάνω από το 80% του παγκόσμιου εμπορίου βασίζονται στον επαγγελματισμό και την ικανότητα των ναυτικών (IMO, International Maritime Organization). Η φράση αυτή από μόνη της συνοψίζει τον θεμελιώδη ρόλο του Ανθρώπινου Παράγοντα – Human Factors στις θαλάσσιες μεταφορές.

shipyard-night-eva-divari-maritime-human-factors-bailout-human-synthesis-spyros-kollas-greece-cyprus
0
Συγκρούσεις & Προσκρούσεις
0
Φωτιές & Πυρκαγές
0
Απώλειες & Βυθίσεις
0
Θάνατοι & Αγνοούμενοι

Gamification In Maritime Human Factors Training

gemasim-flightdeck-hexagon-spyros-kollas-greece-cyprus-I

Υπό πίεση οι άνθρωποι έχουν την τάση να αλλάζουν από καθιερωμένους κανόνες και βέλτιστες πρακτικές σε συμπεριφορές που μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγηθούν.

Αυτό έχει παρατηρηθεί σε βιομηχανίες με υψηλό άγχος και στρες όπως της Ναυτιλίας, της Νομικής, καθώς και μεταξύ των στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Αυτός είναι και ο λόγος που η αποτελεσματική “προπόνηση” συστήνεται να γίνεται, τουλάχιστον εν μέρει, όταν οι άνθρωποι και οι ομάδες βρίσκονται υπό πίεση.

Θέλετε να μάθετε πώς η αξιοποίηση λογισμικών υψηλής ποιότητας και μεθόδων προσομοίωσης HITL μπορούν να οδηγήσουν σε εκπληκτικές γνώσεις και συμπεράσματα, απογειώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση τη δική σας και της ομάδας σας;

Χρησιμοποιούμε HITL προσομοιωτές προσαρμοσμένους για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, μαζί με άλλες δυναμικές, τρισδιάστατες μεθόδους προσομοίωσης. Σχεδιασμένα όλα με ψυχολόγους, με σκοπό την ενίσχυση της ομαδικής (συν)εργασίας και της ουσιαστικής απόδοσης. Δημιουργούμε ένα “αγχωτικό”, χρονικά δεσμευτικό και απαιτητικό περιβάλλον στο οποίο ο μόνος τρόπος για να ολοκληρώσετε την αποστολή έγκαιρα είναι να λειτουργείτε συνεκτικά ως ομάδα με σαφείς ρόλους, ξεκάθαρη επικοινωνία , αποτελεσματική ηγεσία και ισχυρή λήψη αποφάσεων.

Ο όγκος της ουσιαστικής και βαθιάς μάθησης δεν προκύπτει κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των αποστολών. Ξεδιπλώνεται με λεπτομερείς και ανακλαστικές συζητήσεις που παρακινούνται και διευκολύνονται από το εκπαιδευμένο – εξειδικευμένο προσωπικό της Bailout Human Synthesis, βάση των επιδιωκόμενών στόχων σας.

Μάθετε περισσότερα στην ψηφιακή παρουσίαση

Ταυτόχρονα αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετο, συναφές, επιμορφωτικό περιεχόμενο & δωρεάν εργαλεία

Maritme Human Factors Free Webinar

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε στελέχη  και πληρώματα ναυτιλιακών εταιρειών της Ελλάδας και της Κύπρου.
Vessel Captains, Controllers, Engineers, Loaders, Managers, Vessel Masters, Operators, Chief Engineers, Marine Engineers, Mates, Officers, Fleet Managers & Cr93 Managers.

Είναι δωρεάν και με την εγγραφή σας θα αποκτήσετε: Δύο videos, πρόσθετο επιμορφωτικό περιεχόμενο για τα αλληλοεξαρτώμενα Soft & Critical decision making skills: Teamwork, Leadership & Followership, Communications, Situational awareness, Decision making, Stress & Fatigue, 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το webinar απευθύνεται επίσης σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ναυτιλίας, σε τομείς όπως το μάνατζμεντ, η διοίκηση επιχειρήσεων, οι κοινωνικές, πολιτικές και στρατιωτικές επιστήμες.  

Other Services

Non Technical Skills

Ομαδικότητα, Ηγεσία, Επικοινωνίες, Επίγνωση της κατάστασης, Λήψη αποφάσεων, Διαχείρηση άγχους και κόπωσης.

Investigations

BHS μοντέλο διερεύνησης ατυχημάτων και συμβάντων. Προσδιορίστε τα μέτρα των αλλαγών που χρειάζονται και αποτρέψετε την επανάληψη των συμβάντων. 

Negotiations

Συμβουλευτική και υπηρεσίες διαπραγμάτευσης συμβολαίων, πωλήσεων κλπ. Προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Sales Consultancy & Training

Ψηφιακός μετασχηματισμός, Τεχνητή νοημοσύνη, Gamification, αυτοματισμοί πωλήσεων, διαπραγματεύσεις πωλήσεων.

e-Learning

Όλες οι εκπαιδεύσεις διαθέσιμες online κατόπιν συνεννόησης. Σεμινάρια, Webinars, Open talks, Συνεντεύξεις, Αναλύσεις case studies και διαδικτυακά events.

HITL Simulation Retreats

Έυχάριστα αλλά άκρως δυναμικά και αποτελεσματικά σενάρια αναβάθμισης των Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων.