Ναυτιλία

shipping-cargo-ships-crew-resource-management-soft-skills-decision-making-spyros-kollas-greece-cyprus

Shipping – Maritime: Vessel Captains. Vessel Controllers. Vessel Engineers. Vessel Loaders. Vessel Managers, Vessel Masters, Vessel Operators, Chief Engineers, Chief Marine Engineers, Chief Mates, Chief Officers, Fleet Managers, Cr93 Managers.

Maritime Human Factors

Η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα. Το θαλάσσιο περιβάλλον και πάνω από το 80% του παγκόσμιου εμπορίου βασίζονται στον επαγγελματισμό και την ικανότητα των ναυτικών (IMO, International Maritime Organization). Η φράση αυτή από μόνη της συνοψίζει τον θεμελιώδη ρόλο του Ανθρώπινου Παράγοντα – Human Factors στις θαλάσσιες μεταφορές.

Οι υπηρεσίες μας και τα προγράμματα εκπαίδευσης βασίζονται στα πρότυπα: IMO, ISM Code, MLC 2006 and TMSA-3 (Elements One, Two, Three, Five, Seven, Eight, Nine & Fourteen).

0
Συγκρούσεις & Προσκρούσεις
0
Φωτιές & Πυρκαγές
0
Απώλειες & Βυθίσεις
0
Θάνατοι & Αγνοούμενοι

Maritime Human Factors Training

Υπό πίεση οι άνθρωποι έχουν την τάση να αλλάζουν από καθιερωμένους κανόνες και βέλτιστες πρακτικές σε συμπεριφορές που μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγηθούν.

Αυτό έχει παρατηρηθεί σε βιομηχανίες με υψηλό άγχος και στρες όπως της Ναυτιλίας, της Νομικής, καθώς και μεταξύ των στελεχών της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Αυτός είναι και ο λόγος που η αποτελεσματική “προπόνηση” συστήνεται να γίνεται, τουλάχιστον εν μέρει, όταν οι άνθρωποι και οι ομάδες βρίσκονται υπό πίεση.

Είναι ο αποδεδειγμένα αποτελεσματικότερος τρόπος καλλιέργειας των 4ων επιπέδων KPI’s, όπως αυτά ορίζονται από στο Element 14 του TMSA 3

Maritme Human Factors Free Webinar

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε στελέχη  και πληρώματα ναυτιλιακών εταιρειών της Ελλάδας και της Κύπρου.
Vessel Captains, Controllers, Engineers, Loaders, Managers, Vessel Masters, Operators, Chief Engineers, Marine Engineers, Mates, Officers, Fleet Managers & Cr93 Managers.

Είναι δωρεάν και με την εγγραφή σας θα αποκτήσετε: Δύο videos, πρόσθετο επιμορφωτικό περιεχόμενο για τα αλληλοεξαρτώμενα Soft & Critical decision making skills: Teamwork, Leadership & Followership, Communications, Situational awareness, Decision making, Stress & Fatigue, 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το webinar απευθύνεται επίσης σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Ναυτιλίας, σε τομείς όπως το μάνατζμεντ, η διοίκηση επιχειρήσεων, οι κοινωνικές, πολιτικές και στρατιωτικές επιστήμες.  

Μάθετε περισσότερα στην ψηφιακή παρουσίαση

Ταυτόχρονα αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετο, συναφές, επιμορφωτικό περιεχόμενο & δωρεάν εργαλεία

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Συμβουλευτική & Εκπαίδευση

Ψηφιακός μετασχηματισμός, Τεχνητή νοημοσύνη, Gamification, αυτοματισμοί μάρκετινγκ & πωλήσεων, διαπραγματεύσεις πωλήσεων.

Διερευνήσεις

BHS μοντέλο διερεύνησης ατυχημάτων και συμβάντων. Προσδιορίστε τα μέτρα των αλλαγών που χρειάζονται και αποτρέψετε την επανάληψη των συμβάντων. 

Διαπραγματεύσεις

Συμβουλευτική και υπηρεσίες διαπραγμάτευσης συμβολαίων, πωλήσεων και προχωρημένων διαπραγματεύσεων.

Ομιλίες

Keynote ομιλίες για Top management, Midle management, Supervisors, Team leadrs επιχειρήσεων και οργανισμών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. 

e-Learning

Όλες οι εκπαιδεύσεις διαθέσιμες online κατόπιν συνεννόησης. Σεμινάρια, Webinars, Open talks, Συνεντεύξεις, Αναλύσεις case studies και διαδικτυακά events.

HITL Simulation Retreats

Έυχάριστα αλλά και άκρως δυναμικά και αποτελεσματικά εκπαιδευτικά retreats αναβάθμισης Μη Τεχνικών Δεξιοτήτων.